Trump, vizită oficială, pe 13 mai, în Marea Britanie

0

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, va efectua o vizită oficială în Marea Britanie pe 13 iulie, a confirmat joi seară ambasadorul britanic la Washington, Kim Darroch, citat de publicaţia Evening Standard.

„Sunt încântat să anunţ că preşedintele Donald Trump va vizita Marea Britanie pe 13 iulie şi va avea discuţii cu premierul Theresa May”, a transmis Kim Darroch prin Twitter.

Guvernul de la Londra a confirmat vizita liderului american, care cel mai probabil va fi una „de lucru”. „Preşedintele Statelor Unite va vizita Marea Britanie pe 13 iulie. Va avea o întrevedere bilaterală cu premierul. Detaliile urmează să fie stabilite”, a declarat un purtător de cuvânt al Downing Street, informează Mediafax.

Miercuri, surse politice declarau pentru Sky News că Donald Trump ar putea efectua o vizită oficială în Marea Britanie în luna iulie.

Donald Trump este contestat masiv în Marea Britanie. În 2017, peste 1,8 milioane de britanici au semnat o petiţie prin care se opun unei vizite de stat a lui Donald Trump.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.