Atentate cumplite în Kabul. Zeci de morți și răniți!

0

Cel puţin 21 persoane au decedat şi 27 sunt rănite, după două atentate cu bombă care au avut loc luni dimineaţă în centrul oraşului Kabul, în apropierea sediului serviciului de informaţii afgan şi a unui minister, au anunţat autorităţile, informează The Guardian.

Gruparea Stat Islamic (SI) a revendicat dublul atentat sinucigaş comis luni la Kabul lângă sediul serviciilor de informaţii afgane şi care a costat viaţa a peste 20 de persoane, printre care un fotograf al AFP,

Sediul NDS a fost deja ţinta unui atac sinucigaş în luna Martie, când un terorist sinucigaş s-a detonat la intrarea în sediu.

Prima explozie a fost comisă de un kamikaze pe motocicletă, în apropierea sediului Serviciilor de Informaţii afganeNDS. Shah Marai, şeful Biroului de presă al AFP din Kabul car se afla la locul atacului şi a fost ucis în ce-a de-a doilea explozie.

Cel puţin 21 de persoane au murit, iar 27 au fost rănite, potrivit informaţiior oficiale

Prima explozie a fost executată de un kamikaze  pe motocicletă înainte de ora 8 dimineaţa , într-un sector aflat în apropiere de serviciile de informaţii afgane (NDS).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.