Controlul ministrului Deneș pe Litoral remediază problemele!

Deficiențele găsite de ministrul Apelor și Pădurilor în urma controlului inopinat efectuat joi, 26 aprilie, pe plajele preferate de turiști pentru petrecerea minivacanței de 1 Mai au fost remediate.

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (ABADL) a trimis astăzi o informare referitoare la acest aspect, document însoțit de fotografii care atestă îndeplinirea sarcinilor trasate de ministrul Ioan Deneș.

Potrivit informării, la Vama Veche s-a intervenit cu un utilaj terasier și s-a corectat profilul plajei. De asemenea, au fost inspectate cele două sectoare de plaje predate către operatorii economici și s-a constatat că acestea erau igienizate și aveau amplasate coșuri de gunoi.

Pe plaja din stațiunea Mamaia, în zona digului Melody, s-a eliminat depozitul de alge, iar profilul plajei a fost completat cu nisip. Totodată, au fost amplasate coșuri de gunoi și toalete ecologice în zona plajei încă necontractată de vreun operator economic.

Ministrul Ion Deneș l-a contactat pe directorul ABADL, Hristu Uzun, și i-a transmis că a apreciat promptitudinea cu care au acționat atât lucrătorii din subordinea sa cât și cei doi operatori economici.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.