EximBank a deschis o agenție la Satu Mare

Share:

EximBank continuă procesul de extindere a rețelei comerciale prin deschiderea unei noi agenții la Satu Mare facilitând astfel accesul companiilor din județul Satu Mare și Sălaj la toate serviciile și produsele băncii.

”EximBank traversează o perioadă în care poate juca un rol important în finanțarea economiei româneşti și de aceea continuăm să ne întărim capacitatea de distribuție a produselor noastre financiare printr-o prezență mai consistentă în teritoriu. Este un proces pe care l-am demarat în urmă cu cinci ani, timp în care rețeaua comercială a băncii s-a extins cu 10 noi unități, ajungând în prezent la 22 de puncte de reprezentare în toată țara. Existența unei zone de contact cu clientul rămâne – în ciuda avasului tehnologic la care asistăm – foarte important pentru segmentul de clientelă căruia ne adresăm pentru care consilierea personalizată reprezintă factorul diferențiator în alegerea unui produs sau unui serviciu. În acest context, pentru a ne face mai bine cunoscute instrumentele de finanțare și pentru a ne atinge ținta de a deveni un competitor puternic pe piața de corporate banking, vom continua să investim în dezvoltarea rețelei operative”, a spus Traian Halalai, președintele executiv al EximBank.

Agenția Satu Mare, deschisă în Piața Libertății, nr. 2, va oferi întreaga gamă de produse și servicii a EximBank: finanțări, garanții, asigurări, precum și produse de trezorerie, cash management, factoring și trade finance. Ca și în cazul celorlaltor unități, Agenția Satu Mare va funcționa fără servicii de back office, cu un număr de trei angajați care să recurgă la metode de vânzare directă, la sediul companiilor.

Unitatea de la Satu Mare se alătură celorlaltor 21 pe care EximBank le are în Arad, Bucureşti (o sucursală și o agenție), Bacău, Baia Mare, Bistrița, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș și Timişoara.

EximBank este o instituţie specializată care se implică activ de peste 25 de ani în susţinerea şi promovarea mediului de afaceri românesc. Instrumentele sale financiare specifice sunt dedicate exclusiv segmentului corporate și pot fi accesate în condiții avantajoase de orice tip de societate comercială, fie că este IMM sau companie mare, derulează tranzacţii internaţionale, ori se adresează numai pieţei interne.

Companiile au la dispoziție și un portofoliu competitiv de produse de trezorerie, cash management, trade finance și factoring, care întregesc oferta de finanțare și garantare.

Totodată, pentru că acţionează ca agent al statului pe piaţa românească de garanţii şi asigurări, EximBank este principalul canal prin care fondurile publice, puse la dispoziţie de statul român, se infuzează în economia reală.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.