Vicepremierul Stănescu pune tunurile pe Iohannis

0

Preşedintele Klaus Iohannis este în campanie electorală, declară vicepremierul Paul Stănescu, potrivit căruia şeful statului ”a coborât de pe bicicletă şi a făcut nişte declaraţii nefericite”.

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat, marţi, la Slatina, că declaraţiile preşedintelui Iohannis prin care a cerut demisia premierului Viorica Dăncilă sunt ”nefericite”.

Potrivit liderului PSD Olt, preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să reprezinte toţi românii, nu doar o anumită parte.

”Din păcate, preşedintele nostru, Iohannis – şi ar trebui să fie preşedintele tuturor – este în campanie electorală. A coborât de pe bicicletă, a făcut nişte declaraţii nefericite, după aceea a făcut alte declaraţii tot nefericite. Cred că ar trebui să ne reprezinte pe toţi, până la urmă, pe toţi românii, nu doar o anumită parte. Sper să-şi revizuiască atitudinea şi până la urmă contează ce se întâmplă cu ţara noastră, nu cu anumite persoane. Funcţiile sunt trecătoare pentru toţi oamenii politici şi cred că ar trebui să se gândească la români şi la România atunci când face astfel de declaraţii”, a afirmat Stănescu.

Klaus Iohannis a cerut, vineri, demisia premierului Viorica Dăncilă, spunând că îi retrage încrederea, în condiţiile în care au trecut aproximativ trei luni de la învestire şi a constatat că Dăncilă ”nu face faţă poziţiei de prim-ministru”.

În replică, Viorica Dăncilă a declarat că nu are niciun motiv să demisioneze, considerând că afirmaţiile şefului statului nu îşi aveau rostul. Ulterior, premierul a spus că îşi propune să ducă mai departe implementarea programului de guvernare şi că „viaţa merge înainte”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.