Explozie cumplită la Londra. Zeci de persoane, rănite!

0

Zeci de persoane au fost rănite uşor de o explozie la un foc organizat cu ocazia unei sărbători evreieşti la Londra, a anunţat poliţia.

Agenţia Reuters transmite că sunt cel puţin 30 de răniţi, în marea lor majoritate copii.

Un serviciu de urgenţă benevol, Hatzola, a anunţat că a trimis o „mega echipă de interveţie” la faţa locului, la Stamford Hill. Potrivit site-ului evreiesc The Yeshiva World, explozia a avut loc la aprinderea focului. Era neclar ce a cauzat explozia, însă potrivit unor informaţii s-a turnat carburant pe foc. Potrivit unor informaţii, cel puţin un telefon mobil a fost aruncat în foc.

„Strigăte şi panică” au izbucnit după explozie, potrivit site-ului Yeshiva World, la focul în aer liber organizat cu ocazia sărbătorii evreieşti Lag B’Omer. Unii dintre răniţi prezentau arsuri la nivelul feţei. Brigada pompierilor din Londra a intervenit la mai multe focuri de sărbătoare în noaptea de miercuri spre joi.

Pe de altă parte, 30 de persoane ar fi fost rănite în incident. Sute de persoane particpau la sărbătoare, iar telefoane ar fi fost aruncate în foc drept „avertisment împotriva răului smartphone-urilor”, scrie The Sun. Telefoane aruncate în foc au provocat o adevărată minge de foc, scrie tabloidul, care precizează că este vorba despre o informaţie neconfirmată.

Aproximativ 10 persoane au fost rănite de foc, iar alte 20 într-o busculadă provocată de panică, potrivit ziarului.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.