Pleacă tinerii din PMP spre PSD?

0

 Preşedintele executiv PMP, Eugen Tomac, afirmă că „PSD traversează o mare criză dacă a ajuns să producă ştiri false cu privire la tinerii din PMP” şi precizează că un singur tânăr a trecut la PSD şi nu organizaţia de tineret a partidului, aşa cum anunţaseră social-democraţii.

„PSD traversează o mare criză dacă a ajuns să producă ştiri false cu privire la tinerii din PMP. Nu organizaţia PMP a trecut la PSD astăzi, cum a anunţat principalul partid de guvernământ. Un singur tânăr, care de altfel nu mai trecuse de mult timp pe la PMP, a ajuns, în preajma congresului nostru de tineret, să rupă poarta către PSD.
Tinerii noştri au congres pe 2 iunie şi acolo veţi vedea cei mai valoroşi tineri din politică, pe cei care cred în PMP!”, declară Eugen Tomac, într-un comunicat dat publicităţii miercuri.

Partidul Social Democrat anunţă că toată conducerea centrală a Organizaţiei Tineretului Partidului Mişcarea Populară şi marea majoritate a membrilor acestei filiale s-au alăturat PSD.

Toată conducerea centrală şi marea majoritate a membrilor Organizaţiei Tineretului Partidului Mişcarea Populară au decis miercuri, 2 mai, de Ziua Naţională a Tineretului, să se alăture PSD, se arată într-un comunicat al social-democraţilor transmis Agerpres.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.