Dragnea și Dăncilă merg la recepția de la Cotroceni, de Ziua Europei

0

Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, a afirmat joi că nu vede niciun motiv serios pentru care şeful statului Klaus Iohannis să ceară demisia premierului Viorica Dăncilă.

„Eu, personal, n-am văzut şi nu văd niciun motiv serios pentru care preşedintele să ceară demisia doamnei prim-ministru. Doamna prim-ministru a şi anunţat că nu are de gând să demisioneze pentru că, pe de-o parte, nu este un conflict între Guvern şi BNR, iar faptul că merge într-o vizită externă eu cred că este de bine, nu este de rău”, a declarat Liviu Dragnea, la Parlament.

El a invocat regimul anterior Revoluţiei, când nimeni nu putea părăsi ţara fără aprobare.

„Nu cred că putem gândi ca în România să se instaureze un regim în care, ca înainte de Revoluţie, nu ai voie să părăseşti ţara dacă nu ai aprobare de undeva, preşedintele sau o altă instituţie”, a argumentat liderul PSD.

Liviu Dragnea a mai anunţat că atât el, cât şi premierul Viorica Dăncilă vor participa la recepţia de la Palatul Cotroceni, organizată cu prilejul Zilei Europei.

„Eu voi confirma participarea la acest eveniment, la Cotroceni. Doamna prim-ministru mi-a spus acum că şi dumneaei, împreună cu miniştrii, vor onora această invitaţie. Este un eveniment important Ziua Europei şi, de asemenea, eu şi noi vrem să transmitem un semnal că noi n-am susţinut şi nu vrem să încurajăm escaladarea acestui conflict sau a oricărui tip de conflict”, a declarat Dragnea, la Parlament.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.