Liberalul Pavel Popescu cere demisia ministrului Afacerilor Interne

0

Ministrul Afacerilor Interne să își dea demisia de urgență pentru că se dovedește că nu are abilitățile necesare să conducă o instituție care este responsabilă de siguranța noastră, de viața românilor, susține deputatul PNL Pavel Popescu.

”Tentativa de jaf de la Sinești și toate încrengăturile care au ieșit la suprafață ne arată că o fostă secretară din Teleorman nu este capabilă să ne facă să ne simțim în siguranță. Am ajuns în situația gravă în care ne temem pentru viața noastră și a copiilor noștri. Cum este posibil ca în anul 2018 niște tâlhari să acționeze la drumul mare? Carmen Dan demisionează! De urgență! Siguranța românilor este primordială!”, cere parlamentarul liberal.

Este foarte grav că nu s-a acționat din timp, deși se știa că există grupuri infracționale care pun în pericol viețile cetățenilor. Deputatul PNL Pavel Popescu crede că în urma anchetei declanșate cei responsabili să fie sancționați.

”Prin măsurile girate de guvernele PSD&ALDE se dovedește, din păcate, că s-a ajuns în situația în care să ne fie frică să circulăm în siguranță prin țară. Când s-a atras atenția că pensionările masive din MAI vor ridica ulterior probleme, Carmen Dan nega realitatea. În ultimii doi ani din unitățile Ministerului Afacerilor Interne s-au pensionat aproximativ 15.000 de persoane. Potrivit unei informări oficiale, transmisă de cei de la MAI în urma unei interpelări parlamentare, în primele 7 luni ale anului 2017 au fost aprobate 4915 dosare de pensie și în anul 2016 la MAI se aflau în plată un număr de 7828 de dosare de pensie. Realitatea ne dovedește că asta s-a văzut în stradă, nefiind suficienți agenți care să ne protejeze de infractori. Cred că asta este un motiv suficient ca social democrata Carmen Dan să își dea demisia din funcția de ministru!”, a mai declarat deputatul liberal Pavel Popescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.