Cataramă vizează Primăria Capitalei

0

Prim-vicepreşedintele PNL Sector 2, Viorel Cataramă, a anunţat, duminică, la şedinţa PNL Bucureşti, că vrea să candideze din partea liberalilor pentru funcţia de primar general al Capitalei.

”Vă anunţ că îmi voi depune candidatura pentru nominalizarea la funcţia de candidat al PNL pentru Primăria Generală”, a spus Viorel Cataramă.

El a fost aplaudat de liberalii prezenţi la conferinţa Organizaţiei Bucureşti a PNL, organizată la Palatul Parlamentului.

”În Bucureşti ni s-a spus că dreapta unită o va învinge pe Firea. Nu e adevărat. PNL o va bate pe Firea, pentru că singurul partid de dreapta din România suntem noi. De un an sunt colegi care îmi vorbesc de o alianţă condusă de dl Cioloş, un impostor politic care a supt din seva PNL şi l-a trădat. Mi se spune că sunt structuri ale statului, că sunt indivizi ca lucrează la nu ştiu ce laboratoare secrete ca nu PNL să câştige alegerile. Nimeni nu e plătit din bani publici să creeze sau să îngroape partide. Noi suntem un partid care avem toate şansele şi toate atuurile să câştigăm alegerile. Cu o condiţie – să eliminăm elementele socialiste din discursul nostru, să eliminăm din mijlocul nostru pe cei care propagă în spaţiul public ideile socialiste, mă refer la dl senator Zamfir, care ne-a făcut atâta şi atâta rău, să adoptăm un program de dreapta şi să ne focusăm spore electoratul care votează dreapta”, a mai spus Cataramă.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.