CFR Cluj, victorie in extremis cu CSU Craiova în play-off

0

CFR Cluj a trecut, sâmbătă, cu 1-0 de CSU Craiova, într-un meci din etapa a 8-a din play off Liga 1. Camora a marcat în minutul 75, apoi CFR Cluj a rămas în 10, după eliminarea lui K. Boli (83). În prelungiri, Gustavo a ratat un penalty!

CFR Cluj a câștigat dramatic meciul cu CSU Craiova, scor 1-0. Ardelenii au terminat meciul în 10 oameni după ce Boli a fost eliminat în minutul 83, iar Craiova a ratat un penalty, prin Gustavo, în minutul 93.

CFR Cluj a luat toate cele trei puncte puse în joc, grație reușitei lui Camora. Fundașul stânga al gazdelor a reluat, în minutul 75, din voelu, mingea a fost deviată ușor de un adversar și a ajuns în colțul lung.  În minutul 82, Boli a fost eliminat pentru un fault dur asupra lui Popov, iar în ultimul minut de prelungire Arlauskis a reușit să respingă penalty-ul executat de Gustavo.

CFR CLUJ – CSU CRAIOVA 1-0 (0-0)

A marcat: CAMORA 75 VIDEO AICI

CFR CLUJ: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, K. Boli, Camora – Djokovic, Hoban (62 Al. Ioniţă), Culio – Deac, Ţucudean (63 Omrani), Mailat (73 Costache).

CSU CRAIOVA: L. Popescu – Screciu (46 Popov), Kelic, T. Ferreira – Dimitrov, Zlatinski, Mateiu, Bancu – Andre Santos (69 Gustavo), Al. Baluţă, Mitriţă (80 Glavina).

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.