Conflict deschis între Dică și Tănase, la FCSB

0

FCSB este aproapte de un nou titlu, după trei ani, dar la echipă nu este deloc linişte. Un jucător adus la dorinţa lui Gigi Becali a fost trecut pe „linie moartă” de antrenorul Nicolae Dică.

Cristian Tănase, jucător adus cu mari speranțe de Gigi Becali în ianuarie, n-a mai prins locul de trei etape, mai precis de la 2-0 cu CSU Craiova, meci disputat pe 9 aprilie.

Nicolae Dică şi Cristi Tănase au fost colegi în 2011 la gruparea roş-albastră, fiind chiar prieteni. În plus, „Dodel” a revenit la FCSB tocmai pentru că antrenor era Dică. Cu atât mai ciudat comportamentul antrenorului de la FCSB față de un jucător pe care îl cunoaște foarte bine.

Fanatik scrie că între cei doi nu a avut loc nici o discuție, nici o explicație, ba, mai mult, nici măcar nu-și mai vorbesc! În aceste condiții este mai mult decât clar că „Dodel” își va căuta echipă în vară, cel mai probabil în Turcia.

„Tănase mi-a spus că vrea să prindă echipa naţională, eu i-am spus sincer în faţă că îl vreau pentru experienţa lui. Va juca în meciurile în care avem nevoie de experienţa lui. De exemplu, cu CFR Cluj. Aş fi vrut să semneze pe o perioadă lungă şi apoi să rămână în staff”, spunea, în ianuarie, Gigi Becali.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.