Orban anunță înscrierea lui Siegfried Mureșan în PNL

Share:

Europarlamentarul Siegfried Mureşan s-a înscris, luni, în PNL, a anunţat preşedintele partidului, Ludovic Orban.

„Începând de astăzi, Siegfried Mureşan, unul dintre cei mai serioşi europarlamentari români, unul dintre reprezentanţii României la Bruxelles cel mai apreciat, purtătorul de cuvânt al PPE, principala forţă politică din PE şi de la nivelul UE, formaţiune politică din care PNL face parte, a devenit membru al PNL. (…) Consider că pasul pe care l-a făcut este un pas care va face bine atât PNL, cât şi reprezentării la Bruxelles a intereselor României în cadrul instituţiilor UE”, a declarat Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL în care a fost prezentat Siegfried Mureşan.

Liderul PNL a indicat că Mureşan s-a înscris în filiala Sector 1 a PNL şi că va urma aceiaşi paşi precum ceilalţi liberali în ceea ce priveşte o candidatură la europarlamentare.

Siegfried Mureşan i-a mulţumit lui Ludovic Orban pentru invitaţia de a se alătura PNL.

„PNL este principalul partid de centru-dreapta din România, este principala forţă politică ce se opune PSD şi este principalul partid membru al PPE din România. Convingerea mea este că pentru a scoate PSD de la guvernare este esenţial să avem un PNL cât mai puternic, cu o ofertă electorală în următoarele rânduri de alegeri de aşa natură încât oamenii să aibă toate motivele pentru a vota PNL. Obiectivul nostru este clar: câştigarea alegerilor parlamentare şi să dăm acestei ţări un Guvern mai bun decât Guvernul Dăncilă, Guvernul Tudose sau Grindeanu sau decât Guvernele pe care domnul Dragnea le poate produce în următorii ani din partea PSD”, a motivat Mureşan înscrierea sa în PNL.

Orban a mai susţinut că nu ar putea fi acuzat de dublu limbaj în condiţiile în care a vorbit despre o lege împotriva traseismului, iar în acest context l-a acceptat în rândul partidului pe Siegfried Mureşan care a fost propus de Traian Băsescu pentru funcţia de premier din partea PMP.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.