Accident teribil în Arad. O studentă de 20 de ani a murit!

0

Adeline, o tânără studentă, de 20 de ani, de la Facultatea de Arte din Timișoara, și-a pierdut viața, luni, în timp ce se întorcea de la familia sa, din Arad.

Tânăra de 20 de ani a întors brusc în mijlocul șoselei, la ieșirea din Vinga, mașina ei fiind lovită violent de un alt conducător auto care circula regulamentar din sens opus. Victima era pasionată de fotografie, făcea parte dintr-un cor bisericesc, era studentă la Arte și era foarte apreciată de cei cu care lucra. Adeline avea doar 20 de ani. Îi plăcea să facă fotografii și să cânte la flaut. Era chiar membru în corul bisericii. Pasiunile ei și dragostea de viață erau mai intense ca oricând, acum. Poate tocmai de aceea, durerea pe care o lasă în sufletul celor care au cunoscut-o este cu atât mai mare. Şoseaua care leagă Timişoara de Arad, drumul de la facultate acasă, i-a adus sfârşitul.

Fanfara din Cil a scris pe Facebookul tinerei: „A plecat prea repede dintre noi (20 de ani) Adeline Bărbătei – o domnișoară care-l iubea pe Dumnezeu și iubea muzica de fanfară, cântând la flaut. Nu te vom uita niciodată prietenă dragă. Dumnezeu să mângâie și să întărească familia îndoliată”. Adeline avea trei frați. Ei, părinții și prietenii sunt răvășiți de durere.

Mașina tinerei arădence rula spre Timișoara. La ieșirea din Vinga, Adeline Bărbătei, care circula în spatele unui camion, a încercat să întoarcă mașina, fără să se asigure și să verifice dacă din sens opus mai vine vreo mașină. Ghinionul a făcut ca exact în acel moment un alt șofer să treacă prin acel loc și să o lovească din plin, în lateral. Impactul a fost fatal. Un martor al accidentului a povestit că „mașinile erau lovite, erau pe margine și victima era pe iarbă. Era desfigurată toată…”.

Celălalt șofer, un tânăr de 34 de ani, din Timișoara, a fost și el grav rănit, fiind preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Județean din Arad. Bărbatul a suferit un traumatism toraco-abdominal, o fractură de claviculă, o fractură de stern și o fractură costală. El rămâne internat în spital la secția de chirurgie. Un coleg al conducătorului auto rănit în accident a declarat: „Mi-a spus că la ieșirea din Orțișoara o mașină i-a tăiat brusc calea, el lovind-o și aruncând-o în șanț. Se pare că venea din sens opus, avea un TIR, un camion în față. Neavând vizibilitate, a trecut TIR-ul, ea a întors brusc la 180 de grade, el lovind-o din plin”.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.