Dezvăluiri șoc: Dragnea se teme că va pierde alegerile!

0

Bogdan Lungu, bărbatul care a pierdut pariul cu Liviu Dragnea, a dezvăluit unei publicaţii locale ce a discutat cu acesta, în privat.

După ce ziariştii prezenţi la evenimentul „Grătar la Dragnea” au fost rugaţi să părăsească scena „micului” din curtea PSD, Liviu Dragnea l-a invitat pe gălăţeanul Bogdan Lungu să mai stea la discuţii.

“Am rămas şi eu surprins că Dragnea mai voia să stăm de vorbă după ce au plecat ziariştii. Mi-a zis că vrea să mai ţinem legătura, că să îi dau adresa mea de e-mail, că poate ne mai găsim la o bere. I-am explicat că eu nu o să fiu în viaţa mea simpatizant al PSD şi cu atât mai puţin al lui. La un moment dat, Dragnea mi-a spus că nu crede că va mai câştiga alegerile peste 2 ani. Probabil că se referea la alegerile parlamentare. L-am întrebat şi despre procesele lui şi dacă este pregătit să meargă la puşcărie. Aici a cam dat-o cotită, că şi el ar vrea ca procesele să termine mai repede, că nu are nimic de ascuns… vrăjeală de-a lui, de pesedist bătrân. Eu nu am crezut o iotă din ce mi-a spus, că doar nu m-am tâmpit să am încredere în unul ca Dragnea. Am vrut doar să arăt că sunt om serios, că protestatarii #rezist se ţin de cuvânt şi asta am arătat. Atâta tot”, a declarat Bogdan Lungu pentru faramogul.ro, după ce a ieşit de la întâlnirea cu Liviu Dragnea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.