Femei de succes în Anul Centenarului: Maria Grapini

Timp de două zile, în 12 și 13 mai, Timișoara este gazda Forumului Vocațional Rotary 2018/Rotary Aspire, eveniment așteptat cu interes de către membrii rotarieni sau invitații lor, an de an. Temele propuse și susținute de rotarieni pentru această ediție a Forumului vizează provocările actuale economice, sociale și morale, perspectivele unei vieți mai bune, educația, sănătatea, tradițiile, soluții în Anul Centenarului pentru toate aceste deziderate nobile.

Europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini, rotarian de foarte mulți ani și fost președinte al Clubului Rotary Ripensis, va vorbi, sâmbătă, 12 mai, sub o titulatură care i se potrivește perfect – Femei de succes în Anul Centenarului – despre femeile reper ale României.

Deviza umanistei: “Succesul este rezultatul eforturilor și perseverenței. Nu îl poți păcăli și nici mitui. Plătești prețul și este al tău!”.

Forumul Vocațional Rotary 2018/Rotary Aspire se va desfășura, sâmbătă, în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș, de la ora 9,30, iar duminică, la Centrul de Cercetare Oncogen, de la ora 10.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.