Recompense pentru salvatorii de copii

Asociaţia „Salvează o inimă” va recompensa pe toţi cei care contribuie la salvarea copiilor grav bolnavi. Astfel, ONG-ul renumit pentru strângerea a 5 milioane de euro în mediul online, bani care au contribuit la salvarea a peste 300 de copii diagnosticaţi cu boli foarte grave, a încheiat un parteneriat cu magazinul online pentru copii Nectarel.ro, prin intermediul căruia oricine donează pe www.salveazaoinima.ro va beneficia de o reducere de 4% la produsele de pe www.nectarel.ro.

Voucherul de reduceri este primit de către donator direct pe adresa sa de e-mail şi contine un cod unic, care mai apoi este recunoscut de către magazinul partener la folosirea acestuia. Pe lângă faptul ca platforma recompensează pe donator, dar în acelaşi timp oferă transparenţă banilor donaţi.

„În urma propunerilor donatorilor, ne-a fost sugerat să încurajăm şi alte persoane să doneze prin introducerea unui mecanism de recompense. Astfel, ne-am decis să le facem un mic cadou, în semn de mulţumire şi respect pentru faptele frumoase pe care le fac alături de noi. În parteneriat cu magazinul online Nectarel.ro, vom oferi un voucher de reducere în valoare de 4% pentru toate produsele, la fiecare donaţie realizată cu cardul sau prin Paypal, care va conduce la salvarea unui copil grav bolnav. Este o doar o contribuţie nesemnificativă în comparaţie cu binele pe care l-au facut aceşti oameni minunaţi, care merită tot respectul şi consideraţia noastră! În cei peste 6 ani de activitate ai Asociaţiei “Salvează o inimă” şi în cei 4 ani de la lansarea platformei www.salveazaoinima.ro, nu am salvat doar copii grav bolnavi, ci am creat o familie tot mai mare de la an la an, le-am oferit şansa oamenilor să devină mai buni, mai darnici, mai iubitori cu aproapele lor”, declară Vlad Plăcintă, preşedintele Asociaţiei “Salvează o inimă”.

Asociația “Salvează o inimă”, înființată pe data de 17 decembrie 2012, a reușit să salveze, până în prezent, peste 300 de copii cu malformații grave. La campaniile umanitare organizate de Asociație, s-au alăturat peste 70.000 de persoane și companii românești și internaționale, înregistrându-se donaţii de aproximativ 5.000.000 de Euro. Pentru merite deosebite, Asociația “Salvează o inimă” a fost nominalizată la mai multe gale importante dedicate ONG-urilor, printre care amintim: Gala “Oameni pentru Oameni” (2014, 2015 și 2016), Gala “Societății Civile” (2016 şi 2017), Gala “Oamenii Timpului” (2015) și Gala “Zece Oameni de Valoare” (2016).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.