DACIA Security, într-o companie selectă, la BSDA 2018

0

BSDA 2018 ( Black Sea Defense& Aerospace 2018) este o  importantă Expoziție și  Conferință Internațională dedicată Industriei Aeronautice, Securității Naționale, Securității Cibernetice și Securității Private. Cu o listă impresionantă de expozanți din 24 de țări, printre care enumerăm SUA, China, Canada, Japonia, Franța, Germania, Israel, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite și România, BSDA 2018 este organizată cu sprijinul oficial al Guvernului României și al Serviciului Român de Informații respectiv al Serviciului de Pază și Protecție. De asemenea, BSDA 2018 este singura Expoziție din domeniu, din țara noastră, certificată oficial de către  Departamentul de Comerț al Statelor Unite ale Americii (U.S. Department of Commerce) și cu suportul Ambasadei S.U.A. la București.

În această companie selectă de expozanți, la BSDA 2018, va avea propriul stand și o companie nou înființată. DACIA Security este o companie înființată în anul 2017 având obiectul principal de activitate (2540) fabricarea armamentului și muniției. Compania DACIA Security este înregistrată MAE-ANCEX având numarul de înregistrare D 15 – 174. Numirea unui veritabil profesionist în domeniu, Aurel Cazacu, colonel în rezervă și inginer de aviație, fost director general al Romtehnica și Romarm, drept consultant militar al Dacia Security arată foarte clar faptul că această companie are gânduri mari și pune un accent deosebit pe profesionalism, credibilitate și competență.

Compania DACIA Security oferă servicii de consultanță în următoarele domenii:

-Identificarea partenerilor interni sau externi cu care să punem în funcțiune, în România, unități de producție în domeniul armamentului și muniției;

-Offset, în concordanță cu programele de achiziții ale Ministerului Apărării Naționale;

-Apărare, securitate, cybersecurity și intermediere în comercializarea echipamentelor speciale, precum și a afacerilor, investițiilor și finanțării asociate acestor domenii;

-Pregătirea trupelor Ministerului Apărării Naționale, Ministerului de Interne și Serviciilor Speciale în conformitate cu standardele euro-atlantice, specialiști tactici în operațiuni de intervenție anti-teroristă, specialiști în domeniul contra terorismului informatic și a pazei și protecției demnitarilor etc;

-Infrastructura critică, componentă esențială pentru menținerea funcțiilor vitale ale societății, sănătății, siguranței,securității, bunăstării sociale sau economice.

Compania DACIA Security are în portofoliu și distribuția de produse și echipamente logistice destinate trupelor din domeniul apărării și securității. De asemenea, compania este furnizor NATO de produse și servicii și își propune să aibă reprezentanțe în România ale partenerilor, producătorilor de echipamente și prestatorilor de servicii aparținând țărilor Alianței Nord-Atlantice.

Informații utile despre DACIA Security :

Calea Moșilor 235A, bl. Corp C, parter, apt.7, sector 2;

RO 37071809 București-ROMÂNIA

Tel: +40 722 368 777; Fax: + 40 21 242 4446

office@daciasecurity.com

De altfel, cotidianul online Cronica Română va publica, la începutul săptămânii viitoare, după încheierea BSDA 2018, un amplu interviu, în două părți, cu consultantul militar al DACIA Security, reputatul profesionist, Aurel Cazacu, în care vor fi prezentate atât planurile de viitor ale companiei Dacia Security, dar și o analiză pertinentă a evoluției postdecembriste a industriei de apărare din România.

Iulian Badea

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.