Medicii susțin cursuri gratuite la Școala Părinților

0

Medicii vor susţine cursuri gratuite, începând cu 23 mai, la Şcoala Părinţilor, care va avea loc lunar, în Sala de conferinţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, potrivit unui comunicat de presă remis, joi, Agerpres.

Până acum, aproape 1.000 de părinţi şi viitori părinţi, chiar şi bunici, au participat la prima serie de cursuri educative.

„După succesul înregistrat de prima serie a Şcolii – aproape 1.000 de participanţi, părinţi şi viitori părinţi, chiar şi bunici – , revenim, începând din 23 mai, cu a doua serie de sesiuni educative. Părinţii sunt încurajaţi să se înscrie şi să participe la şedinţele de educaţie prenatală care vor avea loc lunar în fiecare a doua marţi sau miercuri din lună, între orele 18,00 – 20,00, în Sala de Conferinţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu (în clădirea direcţiunii spitalului). Informaţii privind tematica cursurilor şi lectorii vor fi difuzate începând din această săptămână pe pagina Facebook dedicată acestui proiect – „ABC – Să învăţăm despre copii. Şcoala Părinţilor'”, se arată în comunicat.

Sesiunile sunt structurate astfel încât un sfert din timp este dedicat prezentării temelor în discuţie, restul timpului fiind destinat oferirii de răspunsuri punctuale la întrebările participanţilor. La fiecare dintre şedinţe vor participa 3-5 specialişti pregătiţi să ofere aceste răspunsuri.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.