Totul despre Târgul Național Imobiliar 2018

0

Ediţia de primăvară a Târgului Naţional Imobiliar (TNI), care se desfăşoară la Palatul Parlamentului, în perioada 18 – 20 mai 2018, reuneşte 126 de companii din domeniu care vor fi prezente cu 20.000 de oferte imobiliare pentru locuinţe noi, case de vacanţă, terenuri, spaţii de birouri din Bucureşti, Ilfov, Constanţa, Valea Prahovei, dar şi din Spania.

Preţul minim în cadrul târgului imobiliar este de 4.000 de euro pentru un teren intravilan de 528 de metri pătraţi situat în staţiunea Breaza, iar preţul maxim este de 3 milioane de euro pentru un hotel de 4* din Sinaia, se arată într-un comunicat remis Agerpres.

„Persoanele interesate de achiziţii imobiliare au acces în cadrul Târgului Naţional Imobiliar (TNI) la o ofertă imobiliară variată şi proprietăţi cu discounturi exclusive. Portofoliul cuprinde: case din containere maritime (de la 11.500 euro), locuinţe ce se încadrează în Programul Prima Casă, apartamente de tip boutique, proprietăţi exclusiviste în nordul capitalei şi oportunităţi de investiţii. Totodată, TNI vine în întâmpinarea clienţilor cu soluţii de finanţare, servicii de arhitectură, design interior, home staging, precum şi cu soluţii pentru transformarea locuinţei într-una sustenabilă”, susţin organizatorii.

De asemenea, evenimentul din acest weekend din Capitală vine cu oferte atractive pentru pasionaţii de munte, care găsesc la TNI aproximativ 3.000 de oferte pentru imobile amplasate pe Valea Prahovei, iar preţurile sunt pentru toate bugetele.

Astfel, un apartament cu două camere, de 46 metri pătraţi, în Sinaia, costă 32.000 euro, unul similar, dar de 57 mp, în Predeal, ajunge la 40.000 euro, iar o vilă chiar lângă Castelul Peleş, cu suprafaţa de 230 mp şi 330 mp teren poate fi achiziţionată cu 210.000 euro.

Românii care doresc să cumpere imobile la mare pot alege din numeroasele proiecte amplasate în cele mai căutate zone de pe litoral, preţul de pornire fiind de 32.900 euro pentru o garsonieră situată în Mamaia Nord.

În premieră pentru un eveniment de profil, ediţia TNI din 18-20 mai 2018 include şi oferte imobiliare din străinătate. La standul Imopedia vizitatorii TNI pot alege din multiple case de vacanţă din sudul Spaniei.  Preţurile proprietăţilor cu vedere la Marea Mediterană pornesc de la 180.000 de euro plus TVA pentru un apartament cu 4 camere, 100 mp şi ajung până la 2,5 milioane euro pentru un apartament cu 7 camere, 800 mp din Marbella.

Conform unui studiu de profil, piaţa imobiliară rezidenţială din România a intrat într-o fază de încetinire treptată a creşterii preţurilor, evoluţia preţurilor în primul trimestru al acestui an fiind de doar 1,4%, cu mult sub evoluţia înregistrată în primul trimestru al anului trecut, de 4%.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.