Becali îl păstrează pe Dică la FCSB

0

Gigi Becali a declarat în nenumărate rânduri, înainte de finalul sezonului de Playoff, că Nicolae Dică va pleca de la FCSB dacă nu va câștiga titlul. La două zile distanță de finalul sezonului, unul soldat cu un nou loc 2 pentru roș-albaștrii, ex-patronul vicecampioanei s-a sucit și l-a anunțat pe ”Dicanio” și pentru sezonul 2018-2019.

Nicolae Dică poate considera că a primit două vești de la Gigi Becali. Una bună, conform căreia va figura în acte ca antrenor al FCSB-ului și una proastă, conform căreia ex-patronul va conduce în realitate tot ce mișcă la echipă. Ca și până acum de altfel.

„Hotărârea am luat-o marți! Dică va rămâne, pentru că eu am altfel de gândire. Nu mai vreau să mâhnesc oameni. De la Steaua el va pleca doar dacă va pleca la mai bine. Vreau să fac bucurii, nu neplăceri. Rămâne şi va pleca abia la anul în Arabia, după ce ia titlul”, a dezvăluit Becali, la TV Digi Sport.

Gigi Becali a dezvăluit apoi că Dică va rămâne doar dacă acesta nu va pune alte condiții atunci când va renegocia înțelegerea: „La ora asta e antrenorul echipei, niciun antrenor nu va avea mână liberă la Steaua. Asta să se știe! Dacă stă în aceleași condiții contractuale și tot, va rămâne la echipă. Dacă nu, ne strângem mâna și gata!” a mai spus Becali pentru sursa citată.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.