„Întreaga mea lume!”, spectacol (fabulos) de licență, la Teatrul Arte dell’Anima

Teatrul Arte dell’Anima a găzduit vineri, 25 mai, de la orele 19.00, spectacolul de licență al studenților Studioului de Teatru-UNATC „I.L Caragiale”, intitulat „Întreaga mea lume”.

Un spectacol, cu tineri actori de mare viitor, care s-au pliat perfect pe rolurile jucate și a căror prestație actoricească a generat ropote de aplauze la finalul spectacolului. Cei prezenți i-au putut admira pe Rosie (Irina Noapteș), Pip (Adelina Toma), Mark (Claudian Șiman), Ben (Vlad Lință), Fran (Anca Bejan)  și pe Bob (Dorin Enache), cei care ne-au arătat că viitorul teatrului românesc are încă multe de spus.

„Întreaga mea lume” spune povestea lui Rosie, o adolescentă care se întoarce pe nepusa masa acasă, în suburbia unui oraș provincial din Australia, după ce-a-ncercat să-și facă un rost prin Europa.
Pe lista ei cu lucruri pe care le știe sigur ca fiind categoric adevărate se află doar mama, tata și cei trei frați… Dar viata își face loc și un val-vârtej de evenimente o face să se maturizeze brusc.

Un spectacol viu, cu un final neașteptat, ce te face să îți pui întrebări esențiale, așa cum orice spectacol de teatru ar trebui să o facă. O lecție de viață, o bucată de realitate trăită de tinerii artiști pe scena Teatrului Arte dell’Anima.

Felicitări profesorilor coordonatori pentru modul profesionist în care își fac profesia și reușesc să le insufle acestor studenți dragostea și respectul față de magia teatrului:
Conf. univ. dr. Puiu Șerban
Asist. drd. Raluca Ghervan
Scenografie: Flavia Stroe
Lumini si sunet: Claudia Ene și Patricia Cordoş.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.