Atacurile organizației teroriste Hamas îi vizează pe civilii israelieni

0

În ultimele 24 de ore, Israel a fost ținta a cel puțin 100 de obuze de mortiere trase din Fâșia Gaza care au vizat zone rezidențiale. Unele au explodat într-o grădiniță, punând în pericol viețile unor oameni nevinovați, se arată într-un comunicat de presă al Ambasadei Israelului la București.

Statul Israel consideră această situație ca fiind una de maximă gravitate și este gata să-i facă să plătească scump pe cei care care îi pun în pericol integritatea.

Organizațiile teroriste Hamas și Jihadul Islamic au pornit ofensiva împotriva Israelului iar acest lucru nu va rămâne fără răspuns. Armata israeliană va continua să acționeze cu determinare pentru a salva vieți și pentru a proteja securitatea cetățenilor, așa cum orice stat ar face.

Ca răspuns la agresiunea teroriștilor, armata israeliană a neutralizat 35 de obiective din Fâșia Gaza –aparținând grupărilor Hamas și Jihadul Islamic – depozite de armament, centre de comandă și ținte navale.

Israel solicită comunității internaționale nu doar să condamne actele de agresiune ci să și acționeze pentru a pune capăt terorii ce-și are originile în Fâșia Gaza.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.