Europarlamentarul Maria Grapini: “Atacul de la Timișoara, într-un astfel de mod, asupra unui jurnalist, este INADMISIBIL!“

Aflată în Franța, ca invitat special al românilor din diaspora, umanista Maria Grapini a transmis, din Paris, un mesaj de revoltă, la adresa cazului de la Timișoara, unde mașina jurnalistului de investigații Dragoș Boța a fost incendiată.

“Nu sunt în țară, dar această știre incredibilă mă determină să cer autorităților locale să investigheze cazul, în regim de urgență! Atacul de la Timișoara, într-un astfel de mod, asupra unui jurnalist, este INADMISIBIL! Într-o țară europeană, într-un oraș care va fi capitală culturală europeană, în Timișoara noastră pașnică și înțeleaptă, nu credeam vreodată să se poată întâmpla astfel de fapte reprobabile! Aici, ne-am câștigat cu toții libertatea, de atunci cuvântul neîngrădit al presei este sfânt! Consider că declarația primarului este total neadecvată, în contradicție cu atribuțiile unui edil, ale unei persoane publice. Indiferent de conflictele personale, primarul Timișoarei n-are voie să coboare într-un astfel de limbaj, într-un moment atât de critic pentru opinia publică locală și națională!”, a transmis europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.