Maior nu s-a întâlnit cu Kovesi la New York

George Maior nu s-a întâlnit cu Laura Codruţa Kovesi la New York, reiese dintr-o postare a fostului consilier al directorului SRI, Flavius George Predescu, potrivit evz.ro. Reacţia vine după e jurnalistul român Luca Grigore Culian, redactor-șef la New York Magazin, a spus, sâmbătă seară, la Antena 3, că Laura Codruța Kovesi a avut o întâlnire secretă, la New York, cu ambasadorul României în SUA, George Maior.

Fostul șef de cabinet al lui George Maior de pe vremea când era senator PSD de Alba, ulterior consilier al directorului SRI, Flaviu Predescu a intervenit pentru a difuza o dezmințire a lui George Maior.

„”Azi mi-a telefonat domnul Maior să-mi spună că e bucuros pentru cartea mea. Era emoționat, pentru că nu știuse că „Perechea dragoste, perechea moarte” are o dedicație și spre memoria lui Augustin Buzura (1938-2017) socrul domnului Maior. Deh, domnule Maior, îmbătrânesc, nu vă mai spun chiar totul… În destul de lunga convorbire în care am depănat amintiri (iată că se fac 14 ani de când suntem prieteni, iar 10 din ei i-am fost consilier) m-a întrebat anume de parfumul teilor din București în iunie. Ne-am adus aminte de vara lui 2006, când am mers împreună pe jos, pe undeva prin zona Aviatorilor iar eu eram novice în ale Bucureștiului. Când să încheiem, mi-am adus aminte și l-am felicitat pentru că a prefațat cartea „Frontiera neliniștită” lansată de nenea Wess Mitchell, săptămâna asta la Bookfest, iar la final, trebuie să recunosc că îmi stătea pe limbă, i-am spus în spirit de glumă:

Ce faceți, Mr. Maior, v-ați întâlnit cu Codruța la New York?

Și abia atunci s-a amărât și mi-a spus că nimic nu îl mâhnește mai tare ca fake news-urile și că nici vorbă să se fi întâlnit la New York cu simpatica medieșancă. (completarea de final îmi aparține)

Măi băieți, mai lăsați-l în pace sau includeți-l în discuție, din două una, altfel unora dintre voi o să mă apuc să le scriu ample biografii…”, a scris Flaviu Predescu pe contul său de Facebook.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.