Daniel Isăilă, demisie de la naționala under 21 a României

Share:

Daniel Isăilă, 45 de ani, a demisionat, vineri, din  funcţia de selecționer al reprezentativei „under 21” a României.

Daniel Isăilă a preluat selecționata U21 în decembrie 2016 și a strâns pe banca acesteia 6 meciuri oficiale, toate în preliminariile Euro 2019. Isăilă lasă echipa neînvinsă în Grupa 8 cu 3 victorii și 3 egaluri și cu șanse de calificarea la turneul final de anul viitor. De asemenea, antrenorul secund al lotului U21, Nicolae Constantin, va părăsi și el staff-ul pentru a-l urma pe Daniel Isăilă.

„Este cea mai grea decizie din cariera mea! Am lucrat extraordinar aici. Mulțumesc Federației Române de Fotbal pentru șansa pe care mi-a oferit-o în 2016, iar acum, pentru înțelegere. De asemenea, le mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat, oameni din federație sau din staff. Jucătorilor le urez succes și sper să se califice la turneul final pentru că merită să fie acolo. Sunt niște băieți extraordinari, talentați și muncitori. Mulți dintre ei vor ajunge la echipa mare în viitor. Voi fi suporterul lor numărul unu de acum încolo! Hai, România!”, a spus Daniel Isăilă pentru site-ul oficial al FRF.

Mihai Stoichiță, director tehnic al FRF, va înainta președintelui Răzvan Burleanu propunerile pentru viitorul selecționer al reprezentativei „under 21”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.