Accident teribil la Raliul Brașovului

0

Pilotul Cosmin Gruba a ieşit cu maşina în decor la Raliul Braşovului şi a lovit un stâlp de iluminat, fiind rănit. El a ajuns la Spitalul Judeţean Braşov, starea sa fiind bună. Din cauza accidentului, a treia manşă de antrenamente programată sâmbătă a fost anulată.

„Eveniment auto la Raliul Braşovului. În jurul orelor 18.00, un pilot de curse ar fi pierdut controlul asupra direcţiei într-o curbă la stânga şi a lovit un stâlp de iluminat. Conducătorul auto nu a suferit răni grave, fiind condus la Spitalul Judeţean”, au anunţat poliţiştii din Braşov.

Potrivit acestora, Poliţia a efectuat cercetarea la faţa locului, cercetarile fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.

Potrivit Autorally, este vorba despre pilotul Cosmin Gruba.

„Gruba a pierdut controlul maşinii de concurs, un Volkswagen Golf, lovind şi doborând un stâlp de iluminat stradal de pe marginea traseului. La o viteză mare, Gruba a părăsit traseul şi a lovit puternic un stâp de pe margine. În urma impactului, stâlpul a fost doborât la pământ. Starea pilotului este stabilă, dar acuză dureri la gleznă”, se arată pe pagina oficială a evenimentului.

Cea de-a treia manşă de antrenamente care ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă a fost anulată. Pentru constituirea ordinii de start în manşele de concurs de duminică se vor lua în considerare rezultatele primelor două manşe de antrenamente.

La Raliul Braşovului – Raliul TOTAL, cea de-a treia etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2018, sunt înscrişi aproximativ 90 de piloţi.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.