„Totul despre femei” , un trio de excepție, la Teatrul Arte dell”Anima

0

Teatrul Arte dell”Anima a prezentat, duminică, premiera celei mai noi producții ale sale: „Totul despre femei” de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu. O comedie romantică extraordinară cu Corina Dănilă, Adriana Titieni și Crina Lință. Spectacolul a fost produs în urma celei de-a cincea ediții a concursului „Anima pentru societate”.

Cele trei actrițe au avut o prestație cu adevărat fabuloasă, care a iscat ropote de aplauze nu numai la finalul spectacolului. Crina Lință continuă să surprindă plăcut prin rolurile de excepție, prin modul în care se pliază, parcă ar fi actriță de o viață, pe toate personajele jucate. Și de această dată, Crina Lință a reușit să impresioneze, în unele momente eclipsându-le pe mult mai titratele colege de scenă: Adriana Titieni și Corina Dănilă, care, de asemenea, au avut o prestație foarte bună.

„Totul despre femei” este povestea unui diamant. O nestemată care va străluci de fiecare dată diferit atunci când va fi rotită în lumină. Uneori copleșitor, uneori ludic, uneori trist.

Acest diamant este Femeia – mamă, iubită, prietenă, soră.

Strălucitorul text scris de Miro Gavran privește femeia realist, cu umor, cu suflet. Spectacolul propus de Teatrul Arte dell’Anima aduce în fața martorilor actului artistic trei actrițe care au acceptat provocarea să ofere nu doar talent și efervescență, ci o fărâmă din sufletul propriu. Pentru că era singura cale ca fiecare în parte să întrupeze cinci personaje diferite.

Într-un melanj unic, „Totul despre femei” aduce o poveste de iubire, una de carieră și una de prietenie, plus un conflict puternic stârnit de trei fetite la grădiniță. Nu e suficient? Adăugăm o luptă plină de gelozie între respectabilele nanogenare îndragostite și imaginea este completă.

„Totul despre femei” – o comedie romantică care te va pune pe gânduri. 3 actrițe, 15 personaje și un spectacol de o oră și jumătate ce te va învăța și dezvăța totul despre femei.

Distribuție: Corina Dănilă, Adriana Titieni și Crina Lință

Regie: Felix Crainicu

Scenografie: Ioana Colceag

Adaptare text: Crina Lință

Light & sound design: Alexandru Bibere

Durata: 1h 30’

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.