Festivalul Dobrojazz, la a V-a ediție

0

Artişti din Italia, Marea Britanie, Polonia, Franţa, Bulgaria şi România vor participa de vineri până duminică, la Tulcea, la cea de-a V-a ediţie a Festivalului internaţional de ethno-jazz Dobrojazz.

Evenimentul, care se va desfăşura la Teatrul „Jean Bart”, are drept obiective promovarea tradiţiilor muzicale româneşti, dar şi asimilarea muzicilor tradiţionale din teritoriul european, potrivit unui comunicat de presă remis de organizatori.

„Prin localizarea aleasă pentru desfăşurare, Dobrojazz încurajează iubitorii muzicii de calitate să descopere una dintre cele mai interesante zone culturale ale ţării, Dobrogea, recunoscută pentru diversitatea etnică şi patrimoniul său de excepţie”, se arată în comunicatul de presă.

Pe scena Teatrului „Jean Bart” din Tulcea vor urca în cele trei seri ale festivalului Adrian Naidin Group, România, RC&The Melody Makers, România/Italia, Andrzej Kowalski Quartet, Polonia, Sorin Zlat Trio, România/Marea Britanie, BlagoevArt Trio, Bulgaria, şi Benjamin Moussay Trio, Franţa.

Preţul unui bilet pentru o zi este de 25 de lei iar abonamentul pentru toate cele trei zile de festival este de 50 de lei.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.