Clever Taxi reduce tarifele la 0,8 lei/km în Cluj-Napoca

0

Clever Taxi îi sărbătorește pe cei 100 000 de clujeni care au făcut comandă de taxi prin aplicație. Cu această ocazie, toate cursele  din Cluj-Napoca vor avea un tarif de călătorie de 0,8 lei/km. Acest tarif se aplică doar curselor făcute la plata cu cardul, prin serviciul CleverPay, toată luna iunie.

”Plata cu cardul s-a lansat în premieră la Cluj-Napoca, acolo unde avem o rată de adopție foarte mare pentru acest serviciu, clujenii fiind extrem de deschiși la tehnologiile moderne de mobilitate urbană. Ne dorim ca plata cu cardul pentru cursele de taxi să devină o normalitate, astfel că am decis să o facem și mai accesibilă prin scăderea tarifului de călătorie la 0,80 lei per kilometru, cel mai mic preț din oraș.“ a precizat Mihai Rotaru, CEO Clever Taxi.

Clever Taxi, liderul pe piața aplicațiilor de e-hailling, a lansat în ianuarie 2018, în premieră la Cluj-Napoca, cea mai ușoară și eficientă metodă de a plăti cursa de taxi

Tariful preferențial se aplică sub forma unui discount de 65% și toate costurile promoției sunt acoperite de Clever Taxi. Tariful este fix și nu suferă modificări în funcție de cerere sau factori externi.

Timpul mediu de găsire a unei mașini este de 7 secunde, iar șoferul ajunge la pasager în 3 minute. Un șofer disponibil în Clever Taxi are un rating mediu de 4.9/5 stele. Echipa Clever Taxi vrea astfel să le mulțumească celor 100 000 de utilizatori pentru loialitatea lor și susținerea mobilității urbane.

Servus Cluj!

Despre Clever Taxi

 Clever Taxi este aplicația construită de Clever Tech și este liderul pe piața aplicațiilor de e-hailing din România. Compania a fost fondată în 2010 în București și a venit ca un răspuns pentru nevoia pieței de a avea o alternativă sigură pentru a găsi un taxi la orele de vârf în zonele aglomerate din oraș, iar soluția a fost o aplicație dedicată smartphone-urilor. Cofondatori sunt Mihai Rotaru și Alex Dumitru.

Până în prezent, Clever Taxi a înregistrat peste 80 de milioane de comenzi în 20 de orașe din România. Cu 700.000 de utilizatori și peste 17.000 de șoferi înregistrați, este prima alegere atunci când călătorești în România.

Începând cu iunie 2017, Clever Taxi a fost cumpărat de mytaxi, cea mai mare platformă de transport din Europa. Mai multe informații și kitul de presă complet sunt disponibile pe www.clevertaxi.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.