Joachim Low ar putea demisiona după eliminarea Germaniei de la Mondial

0

Germania a fost eliminată de la CM 2018 încă din faza grupelor, de pe ultimul loc, iar selecţionerul Joachim Low a făcut primele declaraţii despre demisie.

Joachim Low a încercat să găsească explicații pentru înfrângerea din meciul cu Coreea de Sud.

„A trebuit să riscăm totul și să ne deschidem în apărare, nu mai puteam aștepta. S-au format adevărate găuri defensive și am primit acele goluri. În vestiar e o tăcere mormântală, e o dezamăgire uriașă. Nimeni nu putea vorbi după meci. Felicitări Suediei și Mexicului, noi nu meritam să mergem mai departe! Nu pot da vina pe echipă, a luptat enorm. Am încercat să ne concentrăm la maximum, dar nu am reușit combinațiile noastre obișnuite, n-am avut siguranță, nu ne-a ieșit jocul. Am tot vorbit despre cât de greu va fi la acest Mondial. Poate că ne-am crezut prea buni înainte de meciul cu Mexic”, a declarat Low.

Selecționerul Germaniei a vorbit și despre posibilitatea de a-și da demisia din postul de selecționer, acesta urmând să ia o decizie în următoarele 24 de ore: „Merităm să fim eliminați. Totuși, nu putem subestima fotbalul german din cauza acestei eliminări. Responsabilitatea este a mea, dar nu pot vorbi acum despre vreo decizie în legătură cu demisia. Îmi va lua câteva ore să pot privi lucrurile clar. Vom vorbi mâine, vom vedea ce va fi”.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.