Parteneriat între FRF și Federația Engleză de Fotbal

Share:

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat, joi, pe blogul său personal, că a discutat la Bucureşti cu preşedintele Federaţiei Engleze de Fotbal, Greg Clarke, despre un parteneriat între cele două asociaţii.

„Astăzi, la Cupa Mondială, vom avea un duel foarte interesant, între două dintre echipele care au impresionat cel mai mult până în acest moment: Anglia – Belgia. Ieri, la sediul Federaţiei Române de Fotbal, am avut bucuria să discut inclusiv pe seama acestei provocări fotbalistice cu Greg Clarke, preşedintele Federaţiei de Fotbal din Anglia. Vizita delegaţiei de la Londra reprezintă un reper pentru istoricul relaţiilor oficiale la acest nivel între cele două federaţii pentru perioada de după 1989. Cu atât mai mult cu cât obiectivul principal al întâlnirii l-a constituit fixarea cadrului în care vom lansa parteneriatul strategic între cele două federaţii”, a scris oficialul FRF pe blog.

„La nivel tehnic, dar şi instituţional, fotbalul românesc va putea beneficia în scurt timp de expertiza britanică şi, prin intermediul FRF, vom furniza o platformă a transferului de know-how şi bune practici pentru multiple zone din fotbal. Aceşti paşi întăresc încă o dată reputaţia dobândită de fotbalul nostru în ultimii ani, reputaţie care conferă deschidere şi oportunităţi de dezvoltare”, a adăugat Răzvan Burleanu.

Acesta ar fi al doilea parteneriat al Federaţiei Române de Fotbal cu o asociaţie din vestul Europei, după cel semnat în septembrie 2015, pe cinci ani, cu Federaţia Daneză de Fotbal.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.