Vitacom Electronics a vândut 35.000 de produse în Timișoara în prima parte a anului

0

Magazinul en-detail din Timișoara al Vitacom Electronics a înregistrat în primul semestru un volum de 35.000 de produse comercializate, susținând astfel rezultatele pozitive ale companiei din 2018.

Deschis în anul 2000, magazinul din Timișoara este cel de-al treilea din lanț, ponderea vânzărilor generate anul trecut fiind de 18% din cuantumul volumului vânzărilor en-detail, cu o valoare de 1.000.000 lei.

Volumele pozitive se datorează în primul rând cererii foarte mari pentru segmentul de electrice, respectiv cabluri și conectică, acumulatori și baterii. Această cerere este susținută de ritmul de dezvoltare ridicat al orașului și, implicit, a numeroaselor proiecte de real estate și construcții. De asemenea, alegerea noului sediu din Str. Lucian Blaga, cu un spațiu de vizibilitate și depozitare mai mare, a contribuit la rezultatele bune de anul acesta.

Un alt factor de creștere a fost reprezentat de acțiunile de fidelizare desfășurate de companie, precum campanii de livrare gratuită, extra garanție la unele produse, diferite discounturi în funcție de sezonalitate.

Pentru anul în curs, Vitacom estimează pentru Timișoara un volum total de 87.000 de produse comercializate, având în vedere startul sezonului în construcții și, implicit, a cererii foarte mari anticipate pentru segmentul de cabluri și componente electrice.

Din volumul de 35.000 de produse vândute, 30% dintre acestea au venit pe brandurile proprii ale companiei, Well și Chrome. Cele mai bine vândute produse din această categorie au fost  sursele de alimentare, prelungitoarele, corpurile de ilimunat, stabilizatoarele, dar și cablurile, adaptoarele, acumulatorii și bateriile.

Despre Vitacom Electronics

Vitacom Electronics a fost fondată în anul 1991 de Vasile Andrei Vita, din pasiune pentru produse și accesorii electronice. Prin profesionalism, siguranță și flexibilitate, Vitacom Electronics a câștigat fidelitatea și aprecierea clienților și a reușit să se impună pe piață datorită prețurilor competitive și calității produselor. Calitatea serviciilor Vitacom Electronics a fost răsplătită prin aprecieri la nivel internațional și național, firma deținând distincția International Gold Star for Quality, precum și numeroase titluri acordate de Camerele de Comerț și Industrie.

Compania a dezvoltat două branduri proprii: WELL și CHROME, recunoscute la nivel național și internațional. De asemenea, a stabilit parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum: GP Batteries, Valueline, Konig, HQ, Cyberpower, Maxell, Goobay, Fixpoint, ProsKit, NGS.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.