Zilele Atelierelor Deschise de Sculptură-București, un uriaș succes

0

Vești bune pentru cei ce încă nu ați dat curs invitației de a vizita atelierele sculptorilor, mai aveți o ocazie sâmbătă și duminică, 07-08 iulie 2018, tot în intervalul orar 12:00-20:00! Veți avea șansa de a-i întâlni personal pe artiști, de a asista la prezentări și demonstrații interesante, de a vedea lucrări în diferite faze de execuție, inclusiv expoziții cu piese de dimensiuni neobișnuite.

Artiștii ce vă așteaptă la adresele unice ale atelierelor din acest weekend sunt: Giani Iosif Amarandei, Alin Carpen, Alexandru Căzănaru, Titi Ceara, Cătălin Geană, Eugen Ilina, Ionel Istoc, Jorge Mafu, Andrei Marina, Ioan Medruț, Cristian Pentelescu,  Adrian Pîrvu, Ana Zoe Pop, Mircea Roman, Cătălin Oancea, Ileana Oancea, Marian Zidaru și Victoria Zidaru.

Detalii despre artiștii ce își vor deschide spațiul în weekendul 07-08 iulie 2018, precum și ghidarea la adrese, pot fi găsite în pagina Ateliere.Net sau în Aplicația Ateliere pentru smartphone, ce poate fi descărcată gratuit pentru platformele Android și IOS.

Zilele Atelierelor Deschise de Sculptură, Ediția a II-a, este un eveniment organizat în cadrul Proiectului Cultural Contemporanii, alături de Institutul Cultural Român și Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala de Sculptură, susținuți de partenerii Domeniile Sâmburești și Aqua Carpatica.

Expoziția Sculpturi din Ateliere Deschise, parte din Zilele Atelierelor Deschise de Sculptură, organizată în Sala Mare a Institutului Cultural Român, Aleea Alexandru nr. 38, Sect. 1, București, poate fi vizitată până la data de 19 iulie 2018, în orele de program ale instituției.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.