Marius Lucian Lupu, noul președinte al Tineretului din PMP

0

Marius-Lucian Lupu a fost ales sâmbătă preşedinte al Organizaţiei de Tineret a Partidului Mişcarea Populară (OT PMP), cu 333 de voturi „pentru” şi 21 „împotrivă”.

„În politică sunt de patru ani. M-am implicat pentru că mi-am dorit şi îmi doresc ca tinerii să nu mai aibă motive să plece din România. Este foarte important ca tinerii să aibă locuri de muncă bine plătite şi să fie încurajaţi să-şi deschidă propriile afaceri”, a declarat Marius Lupu, potrivit Agerpres.

Marius-Lucian Lupu are 28 de ani. Este de profesie inginer şi lucrează în cercetare, la Universitatea Tehnică din Iaşi.

În funcţia de prim-vicepreşedinte a fost ales George Antohe, iar în cea de secretar al organizaţiei – Olivia Vanea.

De asemenea, a fost aleasă Comisia Naţională de Arbitraj şi Integritate, Vlad Trăistaru fiind cel care va deţine funcţia de preşedinte.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, le-a spus participanţilor la Congres că politica se face prin asumare şi a dat exemplul lui Traian Băsescu, „un om care a reuşit împotriva tuturor”.

„Sunteţi într-un partid pe care l-a creat Traian Băsescu şi trebuie să înţelegeţi că politica nu se face doar cu gânduri bune. Politica se face prin implicare totală şi prin determinare (…). Trebuie să înţelegeţi un lucru esenţial, politica se face prin asumare. Nu aţi văzut în viaţa politică un om mai hotărât decât Traian Băsescu. A reuşit împotriva tuturor tocmai pentru că a ştiut că asta vor românii, lideri hotărâţi”, a punctat Tomac.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.