Dragnea îl acuză pe Iohannis de „ipocrizie”!

0

Liderul PSD Liviu Dragnea ironizează declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis de la Bruxelles, unde a dat explicaţii cu privire la decizia sa de a o revoca pe Laura Codruţa Kovesi din funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), spunând că este doar ipocrizie din partea şefului statului, pentru că a luat această decizie de teama unei suspendări. Dragnea a continuat, afirmând că preşedintele „nu mai păcăleşte pe nimeni cu vorbele astea meşteşugite”.

„Ipocrizie. Cum vorbea acum o lună şi ceva, cum vorbea atunci când a primit cererea de revocare de la ministrul Justiţiei şi după ce a apărut decizia Curţii Constituţionale. Bătaie de joc la adresa CCR. A zis că e o decizie care ridică mai multe probleme decât rezolvă, că trebuie să o citească bine, să o înţeleagă. După care apare teama de suspendare, i-o mai fi atras şi altcineva atenţia. Pe cine mai păcăleşte cu vorbele astea meşteşugite?”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3, întrebat ce părere are despre declaraţiile şefului statului în legătură cu decizia de revocare a şefei DNA.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Bruxelles, că decizia sa de revocare a Laurei Codruţa Kovesi, anunţată de către purtătorul său de cuvânt, trebuie înţeleasă drept „un pas spre respectarea Constituţiei şi a statului de drept”. El a afirmat că nu şi-a schimbat opinia despre activitatea DNA şi a Laurei Codruţa Kovesi, care au făcut o treabă foarte bună, ce trebuie apreciată. „Dacă cineva se bucură că lupta anticorupţie încetează sau încetineşte, nici vorbă, lupta anticorupţie merge mai departe cu toată forţa”, a declarat şeful statului.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.