Festivalul Mamaia Copiilor 2018 continuă!

0

Copii din toată țara, cu vârste cuprinse între 4 și 17 ani au concurat în această săptămână pe spectaculoasa scenă de la Cazino Mamaia la secțiunea Interpretare, ce s-a desfașurat pe parcursul a două zile, și secțiunea Show, ce a avut loc joi seară.

Cu inocența și entuziasmul lor, copiii au cucerit publicul din fața scenei, dar și a telespectatorilor ce au putut urmări în fiecare seară pe TVR 2 întregul show și în reluare pe TVR HD.

Secțiunea de Creație va avea loc vineri, pe aceeași scenă, unde se vor interpreta în primă audiție absolută cele 26 de piese înscrise în concurs. Premiul pentru această secțiune este în valoare de 3000 lei, oferit de UCMR-ADA.

Câștigătorii Festivalului Mamaia Copiilor 2018 vor fi anunțați în cadrul Galei de Premiere ce va avea loc sâmbătă, de la orele 20.

În paralel cu desfășurarea concursului, copiii care nu au ajuns în finală susțin spectacole încă de miercuri seară, pană vineri inclusiv, pe scena de la Hotelul Perla începând cu orele 20.

Pentru mai multe detalii despre Festivalul Mamaia copiilor 2018 vă invităm să vizitați pagina de web http://mamaiacopiilor.ro și pagina de Facebook https://www.facebook.com/mamaiacopiilor.mamaia.

Festivalul Mamaia Copiilor 10-14 iulie 2018

Organizatori: Asociația Culturală „Mamaia Copiilor”

Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din România,

Televiziunea Română, Radio România Regional,

Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța

Primaria Constanta

Proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile

Sponsor principal: Holding Hondor Stil

Parteneri: Aldis, Per Aspera ad astra din 1992, UCMR-ADA

Parteneri media principali: TVR, Radio Romania Regional

Parteneri media: Cuget Liber, Jurnalul de Călărași, New Stiri Romania

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.