Raiffeisen Bank va deschide o agenție dedicată mediului business în cartierul ISHO din Timișoara

Share:

Mulberry Development și Raiffeisen Bank anunță deschiderea unei agenții bancare cu servicii bancare complete si de calitate, intr-un spatiu generos, la parterul cladirii ISHO Offices. Agenția bancara va fi deschisa in septembrie si va deservi toate segmentele de clienti: de la companii mari si medii pana la persoane fizice.

Deschiderea acestei agentii bancare este un prim pas spre dezvoltarea unui centru de servicii financiar-bancare în cartierul ISHO din Timisoara. Raiffeisen Bank este prima instituție bancară importantă care isi confirma prezența în ISHO Offices. Mulberry Development este într-o fază avansată de negocieri si cu alte companii reprezentative pentru mediul bancar, financiar sau  asigurări, care sunt atrase de conceptul propus de cartierul ISHO.

„Raiffeisen Bank este interesata sa fie acolo unde sunt si clientii sai, cat mai la indemana lor si de aceea ne uitam la cele mai bune locatii dintr-un oras. Astfel, am decis sa deschidem o agentie cu servicii de excelenta, în cel mai nou business hub din Timișoara, cartierul ISHO, dezvoltat de un antreprenor local recunoscut pentru calitatea proiectelor sale si un partener al bancii noastre”, a spus Emil Esanu, director executiv, Regiunea 1 Retail si Corporate la Raiffeisen Bank.

„Dorim ca ISHO să găzduiască cele mai importante companii din oraș, din zona de vest a țării și ne propunem să selectăm în continuare servicii și facilități complementare de calitate ridicată. Obiectivul nostru este să realizăm în ISHO cel mai important pol de business din regiune, care, alături de zona de locuire, vor transforma întreaga zonă în noul centru vibrant al orașului” a spus Ovidiu Șandor, dezvoltatorul cartierului ISHO.

La finalul celor trei etape de dezvoltare, ISHO va deveni un cartier complet care, alături de cele peste 1.000 de apartamente și 50.000 mp de birouri de nouă generație, va beneficia de o gamă largă de servicii – un centru de conferințe ultra-modern, un hotel internațional, un spațiu de co-work pentru start-up-urile din oraș, un spațiu pentru evenimente, respectiv un centru de spa și gym.

Despre Mulberry Development

Mulberry Development este o companie premiată, specializată în dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor. Compania desfășoară în prezent un amplu proiect de dezvoltare imobiliară, cartierul ISHO. Mulberry Development este cunoscută pentru realizarea a două proiecte de referință în cele mai importante orașe secundare din România: City Business Centre în Timișoara, precum și The Office, Cluj-Napoca. Proiectele au atras firme importante, dintre care menționăm Bosch, Bombardier, SAP, IBM, Deloitte, Mol Romania, Raiffeisen Bank, UniCredit, Betfair sau National Instruments.

Despre Raiffeisen Bank România

Raiffeisen Bank are peste 20 de ani de activitate în piața bancară din România, susține peste 100.000 de companii să-și dezvolte afacerile și este banca pe care au ales-o peste 2 milioane de clienți persoane fizice. Raiffeisen Bank România contribuie la dezvoltarea comunității startup-urilor locale, iar anul acesta a lansat două noi programe dedicate: Elevator Lab Challenge și Factory by Raiffeisen Bank.

Reteaua bancii numara aproximativ 445 de agentii, 1 000 de ATM-uri, 191 de MFM (automate multifunctionale) si aproximativ 19.000 de EPOS-uri. Peste 500.000 clienti ai bancii sunt activi pe canale electronice (online si mobile banking).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.