Trump îi dă replica fostului șef al CIA

0

Preşedintele american Donald Trump l-a criticat pe fostul şef al CIA John Brennan în legătură cu comentariile referitoare la trădare, într-un interviu difuzat marţi de Fox News, relatează agenţia dpa, preluată de Agerpres.

„Cred că Brennan este un tip foarte rău şi, dacă avem în vedere aceasta, multe lucruri s-au întâmplat sub supravegherea lui”, a declarat Trump despre Brennan, care a fost director al Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA) în perioada 2013-2017, în timpul preşedintelui democrat Barack Obama. ”Cred că este o persoană foarte rea”, a mai spus Trump.

Preşedintele american a răspuns astfel la comentariile pe care Brennan le-a făcut despre conferinţa de presă a lui Trump de luni de la Helsinki cu liderul rus Vladimir Putin în care l-a acuzat de ”trădare” pe liderul de la Casa Albă.

Brennan a scris pe Twitter că declaraţiile lui Trump la conferinţa comună cu Putin ”ating şi depăşesc pragul de ‘mari crime şi delicte”’, citând cuvintele din Constituţia SUA care descriu motivele pentru o punere sub acuzare a unui preşedinte.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.