Marian Drăgulescu, protest inediat în fața MTS!

0

Marian Drăgulescu nu a fost inclus în lotul pentru CE de gimnastică de la Glasgow şi va protesta, joi, în fața Ministerului Tineretului și Sportului, întinzând pe trotuar cupele și medaliile obținute pentru România!

Marian Drăgulescu a declarat pentru România TV că este dispus să concureze pe proprie răspundere la CE, pentru a-şi apăra medalia de aur cucerită anul trecut la Cluj-Napoca.

Gimnastul a suferit luna trecută o ablaţie, a trecut toate testele, dar nu a primit avizul INMS.

„Acum o lună am avut o intervenâie chirurgicală, a fost una de succes, a urmat un protocol de monitorizare a procedurii şi s-a verificat la o săptpmână, testele au fost bune. A urmat verificarea la patru săptămâni şi totul a fost foarte bine. Am mers la centrul de medicină sportivă unde am dat iar teste şi au ieşit bine. Există la INMS norme europene în care sunt recomandări ca sportivii care au făcut o intervenţie chirurgicală între 6 săptămâni şi 3 luni să fie monitorizaţi şi apoi să participe la competiţii. În urma testării am primit aviz de a începe antrenamentele, dar nu şi aviz de competiţie. Campionatul european ar veni cu trei săptămâni mai devreme de limita celor trei luni”, a spus Marian Drăgulescu.

„Am încercat să comunic cu antrenorii, să nu mai fac cele şase aparate, deci efortul nu e foarte mare. Intenţionam să particip la tragerea la sorţi, să fac un compromis şi să particip doar la sărituri, aparatul cu cel mai mic efort posibil. Vreau să fac un protest ca să am din partea federaţiei de gimnastică o deschidere în sensul că mi-aş dori să existe o întâlnire, cei din federaţie cu cei ce la INMS şi să aibă împreună o discuţie să vedem cum pot participa”, a mai adăugat Marian Drăgulescu.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.