Ponta vrea un judecător la șefia DNA

0

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat luni că socrul său, Ilie Sârbu, a avut mandat de interceptare totală în perioada august, septembrie, octombrie 2014.

„Înainte să vin la emisiune m-am întâlnit cu socrul meu şi primise o hârtie de la DNA. Socrul meu care, sigur, e persoana cea mai apropiată de familia mea şi cu care stăm, ne vedem în fiecare zi, ştiţi că a avut mandat de interceptare totală, telefoane, ambiental, tot-tot-tot, aşa, ca la terorişti. (…) A avut acest mandat în campania electorală, septembrie, octombrie, cât a fost campania electorală. Evident că i-au dat clasare acum că… în 2018. Am hârtia de la DNA. Scrie aşa: conform legii, vă aducem la cunoştinţă că s-a procedat la interceptarea comunicaţiilor, a oricărui tip de comunicare purtată de la posturi audio, video, prin fotografiere, măsuri de supraveghere fiind autorizate de judecătorul de drepturi şi libertăţi în perioada, şi ne dă perioada, august, septembrie, octombrie 2014”, a spus Ponta la TVR 1.

El a adăugat că Ilie Sârbu a primit acea hârtie de la Direcţia Naţională Anticorupţie chiar luni.

Liderul Pro România, Victor Ponta, lansează pe piață o idee inedită. El susține că, în situația de față, la DNA ar fi bun un judecător, care să fie imparțial atât în relație cu procurorii, cât și cu infractorii.

Acum nu se poate zice că influențez, dar eu în momentul de față aș aduce un judecător în fruntea DNA (…) Omul ăla poate să spună: eu nu țin nici cu procurorii, nici cu infractorii, eu țin cu legea. „, a declarat Victor Ponta, la „România 9”, de la TVR.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.