Halep-Garcia, sfert de foc la Montreal

Simona Halep o va întâlni în sferturile de finală ale turneului de la Montreal pe Caroline Garcia, după ce românca a trecut de Venus Williams (14 WTA), scor 6-2, 6-2.

Pentru a-şi egala performanţa din 2017, Simona Halep va juca în sferturile de finală de la Rogers Cup împotriva franţuzoaicei Caroline Garcia. Aceasta traversează o formă foarte bună, dovedită şi prin succesul foarte facil în faţa Mariei Şarapova, scor 6-3, 6-2. Partida Simona Halep – Caroline Garcia, din sferturile de finală de la Rogers Cup, se va disputa sâmbătă dimineaţă, ora 01:30 a României, pe arena centrală.

Meciul dintre Simona Halep (1 WTA/26 de ani) și Caroline Garcia (6 WTA/24 de ani) se va juca sâmbătă dimineață, după ora 1:30. Partida va putea fi urmărită în direct la TV Digi Sport și live score pe RomaniaTV.net

 Ultimele două meciuri ale jucătoarei noastre de la Montreal au fost disputate într-o singură zi, astfel că Simona va fi destul de obosită la meciul cu Garcia.

Simona a jucat de 5 ori împotriva franțuzoaicei până acum, reușind 4 victorii categorice. Singurul eșec a avut loc anul trecut, în finala de la Beijing, după ce Halep tocmai urcase pe prima poziție a clasamentului mondial. În singurul meci din acest an, românca s-a impus la Roma, scor 6-2, 6-3.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.