Șocant! Fotografii cu mizeria în care trăiesc bătrânii din Centrul de bătrâni din Mărășești!

0

Era o vorba ” cine n-are bătrâni sa-si cumpere „. 

Va scriu aceste rânduri pentru ca stiu ca sunteti oameni minunati cu suflet mare si nu o sa ramaneti indiferenti la ceea ce va voi prezenta .
Am ajuns la Centrul de bătrâni din Mărășești, județul Vrancea ( am citit un articol despre cazul lor ) si doream neaparat sa merg sa vad despre ce este vorba . Am gasit acolo 44 de bătrâni , bolnavi si foarte necăjiți , unii dintre ei paralizați la pat , care trăiesc in condiții greu de imaginat
” Nu avem pe nimeni de ani de zile , nimeni nu ne deschide ușa , nu ne spune nimeni un cuvânt de mângâiere , nu ne cuprinde nimeni umerii încovoiați ” .. Aceste cuvinte mi-au ramas in suflet ..
Stiu ca a-ti fost alaturi de mine ori de cate ori v-am cerut ajutorul asa ca va rog sa arătam inca o data ca suntem oameni si reusim sa le alinăm un pic suferința . Câțiva prieteni dragi au raspuns mesajului meu si împreuna am început sa le dam o mana de ajutor . Nu este suficient însă pentru ca nevoile lor sunt multe si urgente si avem nevoie de sprijin . Am început renovarea camerelor 16 in total +bai+bucatarie ) iar bănuții pe care am reusit sa ii strângem ne ajung doar pentru 4 camere.
O sa postez si cateva fotografii pe cate le-am facut , sa vedeți exact despre ce este vorba .
Trebuie foarte multe ,nu pot sa le enumăr ,de aceea va rog sa-mi scrieți , sa întrebați orice doriți sa știți, va pot da si un nr de telefon, sau puteți sa mergeți personal la fata locului .. Etc . Am deschis si un cont pentru ei , contul este pe numele meu pentru ca nu am reusit altfel ( fara un ONG, fara o asociație ..etc). Pentru liniștea sufleteasca a tuturor o sa scot extrase de cont si o sa le postez .
Enache Nicuta Codul IBAN pentru contul curent deschis in RON la UniCredit Bank este RO75BACX0000000974990005.
Nu ne dorim laude, dar ne dorim sa arătam modele de umanitate, ne bucurăm sa vedem apreciere in ochi celor pe care dorim sa-i alinăm . Ce e oare mai de preț decât sa stii ca ai atins inima cuiva , ca esti in rugăciunile si gândurile bune ale unui om căruia i-ai întins mana, pe care l-ai mângâiat …

Sursa foto și text: Enache Nicuța

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.