Orban cere audierea ministrului Dan și a șefului Jandarmeriei în Parlament

0

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, îl acuză pe liderul PSD, Liviu Dragnea, că a transformat instituţiile statului în „instrumente de represiune folosite împotrivă manifestanţilor paşnici” şi le va cere colegilor lui din Comisiile de apărare din Parlament să îi audieze pe ministrul de Interne, Carmen Dan, şi pe şefii Jandarmeriei. De asemenea, el spune că va cere constituirea unei comisii de anchetă pentru „a afla dedesubturile acestor abuzuri”.

„Îi acuz pe Liviu Dragnea şi camarila sa de transformarea instituţiilor statului în instrumente de represiune folosite împotriva manifestanţilor paşnici. Jandarmeria şi instigatori infiltraţi printre manifestanţi, unii dintre ei membri ai galeriilor de fotbal, au avut un plan de provocare şi compromitere a protestatarilor civilizaţi”, a scris Ludovic Orban pe contul său de Facebook.

El anunţă că le va cere colegilor săi din Comisiile de apărare de la Senat şi Camera Deputaţilor audierea ministrului de Interne, Carmen Dan, şi a şefilor Jandarmeriei şi chiar constituirea unei Comisii de anchetă pentru a afla dedesubturile acestor abuzuri.

Incidente extrem de violente au loc în Piaţa Victoriei, jandarmii intrând în forţă pentru a goni oamenii.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.