Bento Custom Software – transformă ideile în produse software moderne

0
Bento, companie specializată în dezvoltarea de aplicații software custom și consultanță IT deține în portofoliul său servicii de dezvoltare, aplicații software personalizate, adaptate proiectelor clienților și specificului afacerilor cestora.

Echipa de dezvoltare Bento, are puterea tehnologică și expertiza necesară pentru a furniza soluții fiabile, în fiecare etapă a ciclului de viață al produsului software, de la analiza cerințelor clientului și dezvoltarea propriu-zisă, până la îmbunătățirea și suportul continuu după finalizarea proiectului.

De-a lungul timpului, dezvoltatorii Bento și-au extins expertiza de programare pe mai multe platforme și tehnologii (.Net, SQL Server, MySQL, MongoDB, Azure, Amazon, ElasticSearch, Android, Angular, Bootstrap, Unix, Linux, Chef, Nagios,  etc.) dar și de testare și deploy automat (Jenkins, PostMan și UIPath) având capacitatea de a răspunde cu succes solicitărilor, indiferent de tipologia proiectelor aflate în derulare.

Cu o echipă completă, formată din specialiști în project management, consultanți de business, programatori și testeri, Bento oferă rapid și eficient soluții ingenioase celor mai dificile provocări. Indiferent că vorbim de soluții web și mobile, sau de proiectarea și monitorizarea unor arhitecturi și infrastructuri moderne, se asigură dezvoltarea unor produse software puternice, sigure și fiabile, întărite de servicii de analiză și de suport post implementare, la cel mai înalt nivel.

Prin intermediul echipelor cross-funcționale, din care fac parte reprezentanți ai clientului, dar și reprezentanți Bento, se asigură transparență și vizibilitate totală pe fiecare etapă de dezvoltare (analiza cerințelor, planificare, proiectare, dezvoltare, testare, feedback, implementare și mentenanță post-implementare).

În cadrul procesului de analiză a fluxurilor de lucru ale clientului, Bento, prin utilizarea de instrumente de prototipizare ca MarvelApp, InVision, Balsamiq Mockups, realizează clienților, simulări ale aplicațiilor pentru a putea vedea dacă aplicația proiectată corespunde viziunii acestora și reușește să acopere nevoile identificate. Ulterior acestei etape, se trece la dezvoltarea propriu-zisă a aplicației, în baza specificațiilor obținute în faza de analiză și prototipizare.

Utilizarea JIRA pentru planificarea în metodologiile de lucru Agile și DevOps, permite echipei de dezvoltare Bento să ofere trei dintre beneficiile cele mai apreciate de clienții săi: calitatea codului, viteza de livrare și flexibilitatea în schimbarea cerințelor în timpul procesului de dezvoltare.

Lansarea în producție a aplicației software și finalizarea training-ului, reprezintă startul perioadei de mentenanță post-implementare acordată clientului, pentru asigurarea funcționării optime a soluției și satisfacția clientului.  Serviciile de suport Bento oferite post-implementare cresc fiabilitatea soluției implementate, dar și încrederea clientului că va beneficia oricând, de răspunsuri punctuale la solicitările venite, în cel mai scurt timp.

“De cele mai multe ori, aplicațiile software clasice, standard (ERP, CRM, FSM, SCM, etc), nu acoperă integral nevoile clienților, fiind necesare soluții de legătură flexibile, capabile să integreze simultan două sau mai multe aplicații standard. În alte cazuri, companiile își doresc aplicații personalizate, adaptate cerințelor proprii și realizate pe baza specificațiilor identificate împreună cu echipele de consultanți, în vederea rezolvării nevoilor existente și facilitării activităților și fluxurilor interne. De-a lungul timpului, ne-am construit o echipă completă, care poate răspunde oricăror solicitări venite din partea clienților noștri, prin utilizarea de limbaje de programare și tehnologii de ultimă oră în dezvoltarea de soluții web și mobile”. – a declarat Dan Giușcă, Software Arhitect în cadrul Bento.

Despre Bento:Bento este unul dintre cei mai reputați furnizori de soluții software personalizate și servicii de infrastructură IT. Cu 11 ani experiență și un portofoliu de clienți printre care British American Tobacco, McCann, HP Enterprise, CEZ, Apa Nova, Electrica, Enel, eOn, Agricover, Alka sau Boromir, compania joacă un rol cheie în transformarea digitală a organizațiilor de orice dimensiune. Bento are operațiuni în Romania, Statele Unite și Austria și birouri în București și Las Vegas.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.