Liderii PSD o ironizează pe Andronescu

0

Senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, a transmis o scrisoare publică prin care solicită demisia lui Liviu Dragnea și a Vioricăi Dăncilă. În replică la solicitarea fostului ministru al Educaţiei, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că Dragnea nu trebuie să demisioneze şi că atât el, cât și Liviu Dragnea vor purta zilele viitoare o discuție cu ea pentru a rezolva în interior problemele apărute. În schimb, liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat marți, pentru Mediafax, că Ecaterina Andronescu s-a pus „în slujba adversarilor consacrați ai PSD” prin faptul că a cerut retragerea lui Liviu Dragnea din fruntea partidului. 

„Am înțeles că scrisoarea se cheamă «S.O.S PSD» și, imediat, foarte îngrijorat, m-am întrebat dacă dna Andronescu este pe mare, pentru că altminteri cred că erau niște formule mai bune de a comunica aceste gânduri în cadrul PSD, discutând cu colegii aceste aspecte, propunându-le ceva acelora cu care a colaborat și din partea cărora s-a bucurat de multă prețuire și apreciere. Nu sunt oameni în PSD care să nu respecte o persoană prestigioasă cum este dna Andronescu. Dar iată că și persoanele acestea cu un prestigiu foarte ridicat, care au onorat PSD cu funcții în Executiv, la un moment dat au niște ieșiri prin care se pun în slujba adversarilor recunoscuți ai PSD-ului și consacrați de multă vreme”, a declarat liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, pentru Mediafax.

„Sub nicio formă nu trebuie să dăm vreodată senzația că este o cât de mică fisură în PSD sau că avem chestiuni interne care musai trebuie lămurite în spațiul public, pentru că situația este exact invers. Suntem foarte uniți și foarte hotărâţi să ducem bătălia cu rămășițele a ceea noi numim statul paralel. Suntem deciși să luptăm până la capăt, deși zvorcolirile acestuia le vede cu ochiul liber toată România. Prin urmare, nimeni din partid nu ar putea susține teza colegei noastre Ecaterina Andronescu pentru că nu avem nevoie de nicio demisie din nicio organizație. Este necesar să fim mai uniți ca niciodată pentru că avem încă foarte multe bătălii de dus cu tovarășii din noua Securitate.

Prin urmare, o rog pe colega mea Ecaterina Andronescu să aibă încredere în mine și în colegii din conducerea PSD, din care și ea a făcut parte și să nu întețească dorința adversarilor noștri, care pe zi ce trece sunt tot mai puțini și tot mai slabi

Îi promit în mod public că în câteva zile, când mă voi întoarce în București, atât eu, cât și Liviu Dragnea vom discuta cu domnia sa și vom lămuri orice nemulțumire a apărut.

Totodată îi rog pe colegii mei să fie toleranți și să nu-i răspundă public doamnei senator Andronescu, care e colega noastră și vechi membru de partid, să nu punem paie pe foc într-o chestiune pe care o putem rezolva foarte rapid în interiorul partidului.”, a declarat Codrin Ștefănescu, pentru STIRIPESURSE.RO.

Ecaterina Andronescu a publicat o scrisoare deschisă în care cere demisia Guvernului Dăncilă a lui Liviu Dragnea din fruntea PSD. Ea afirmă că aceste schimbări trebuie făcute urgent, pentru ca partidul să nu piardă guvernarea.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.