Contra îl vrea pe Gnohere în echipa națională!

0

Cosmin Contra, selecționerul României, a declarat că nu exclude naturalizarea golgeterului Ligii 1, Harlem Gnohere. 

Harleme Gnohere joacă în Liga 1 din iulie 2015 şi, conform regulamentelui FIFA, ar trebui să joace cinci ani în competiţia internă pentru a fi eligibil.

„Omrani și Gnohere sunt fotbaliști care au un randament extraordinar. I-am spus Bizonului, când am fost în Olanda, că trebuie să mai dea câteva kilograme jos. Ar trebui să ajungă pe la 90. Ar fi mult mai eficient în acel moment. Apoi e posibil să îl aduc la națională. De când a venit în România s-a descurcat fără oscilații, a fost constant în evoluții, atât la Dinamo cât și la FCSB. Nu ar fi o problemă naturalizarea. Noua legislație permite să o facem în câteva luni, în regim de urgență”, a declarat Cosmin Contra.

În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la Euro 2020, tricolorii mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.