CFR Cluj, umilită de Dudelange în play-off-ul Ligii Europa

CFR Cluj a pierdut, joi, meciul din deplasare cu Dudelange, din prima manșă a play-off-ului Europa League. Luxemburghezii s-au impus cu 2-0, iar campioana României va avea o misiune deosebit de complicată în returul de peste o săptămână. 

CFR a fost modestă în prima repriză și a contat doar o dată, în minutul 31, când golul lui Omrani a fost anulat pe motiv de ofsaid. În rest, luxemburghezii au dominat și nu i-au lăsat pe „feroviari” să creeze pericol.

Evoluția dezastruoasă a campioanei României a continuat și în repriza secundă. Singura diferență a fost că Dudelange a înscris de două ori, demonstrând că nu a eliminat-o întâmplător pe Legia în turul precedent.

Deschiderea de scor a venit în minutul 67. Cristi Manea, extrem de ezitant tot meciul, a greșit intervenția la o centrare, mingea a ajuns la Couturier, al cărui șut a fost respins de Arlauskis până la Turpel, care a înscris din câțiva metri.

Campioana Luxemburugului și-a majorat avantajul cu 10 minute înainte de final. Daniel Sinani a executat plasat o lovitură liberă de la 22 de metri, Arlauskis a intervenit prea târziu, iar mingea a intrat în poartă.

Cele 8 minute de prelungiri n-au salvat-o pe CFR din derivă. S-a terminat 2-0 pentru Dudelange, o seară de coșmar pentru CFR și fotbalul românesc.

Clujenii vor încerca să întoarcă soarta calificării în returul de peste o săptămână de la Cluj, însă nu vor avea o misiune facilă împotriva echipei care s-a impus și pe terenul Legiei, campioana Poloniei.

DUDELANGE – CFR CLUJ 2-0 (0-0)

Au marcat: TURPEL 67, SINANI 80

Dudelange: Joubert (53 Frising) – Malget, Schnell, Prempeh, El Hriti – Turpel, Stelvio Da Cruz, Kruska, Clement (88Melisse), Stolz – Stumpf (65 Sinani).

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora – Bordeianu (71 De Luca), Hoban, Culio (10 Males) – Ad. Păun (61 Mailat), Ţucudean, Omrani.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.