Secom® aduce în România brandul premium de ceaiuri TEALIA®

0

Secom®,  lider de autoritate în soluții de medicină integrativă, își completează portofoliul de suplimente alimentare și cosmetice naturale cu o nouă categorie de produse: ceaiuri premium cu ingrediente superioare, din gama TEALIA®.

Secom® comercializează de luna aceasta, în exclusivitate pe piața locală, 17 sortimente de ceai TEALIA®: 2 varietăți de ceai negru, 5 sortimente de ceai verde, 8 tipuri de ceaiuri din plante și 2 ceaiuri desert, pentru a răspunde nevoilor și gusturilor diverse ale consumatorilor de ceai din România. Produsele TEALIA® vor fi disponibile pentru început în magazinele Secom®, pe www.secom.ro, în farmacii și magazine cu profil naturist partenere.

TEALIA® este un brand reprezentativ pentru industria ceaiului din Sri Lanka. Produsele se remarcă prin calitatea superioară, influențată atât de ingredientele utilizate, culturile de ceai Pure Ceylon provenind din zone agroclimatice restrânse și controlate din Sri Lanka, cât și de procesul de producție tradițional care conservă proprietățile frunzelor de ceai, oferind o experiență autentică de consum și o aromă mai bogată.

Ceaiul din zona Ceylon (Sri Lanka) se bucură de o reputație deosebită, fiind considerat „cel mai curat ceai”, întrucât nu conține pesticide și nici substanțe chimice care pot afecta mediul și stratul de ozon. De altfel, ceaiurile din gama TEALIA® sunt certificate de Rainforest Alliance, UTZ și „Ozone Friendly”, certificări ce confirmă  respectarea celor mai înalte standarde de mediu. Totodată, ceaiul verde și negru TEALIA® beneficiază de distincția „Ceylon Tea – Symbol of Quality”, acordată de instituția guvernamentală Sri Lanka Tea Board. Preocuparea pentru protejarea mediului înconjurător se reflectă și în ambalajele biodegradabile ale produselor TEALIA® care respectă biodiversitatea, astfel contribuind la sustenabilitatea industriei de ceai din întreaga lume.

Diversificarea portofoliului Secom® cu o nouă categorie de produse din aria health & wellness este o decizie strategică ce susține credo-ul nostru de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor. Ceaiurile premium TEALIA®, cu ingrediente superioare și beneficii pentru sănătate, se integrează perfect în portofoliul Secom® de produse naturale care astfel poate răspunde nevoilor variate de consum ale românilor și poate susține un stil de viață sănătos” a declarat Lucia Costea, Managing Partner Secom®.

În prezent, portofoliul Secom® include peste 400 de produse naturale premium, cu ingrediente de înaltă calitate, din 3 categorii: suplimente alimentare, ceaiuri  și produse cosmetice naturale de ultimă generație.

Despre Secom®

Secom® este compania românească, lider de autoritate în soluții de medicină integrativă care răspund nevoilor unui lifestyle sănătos al omului modern, și promotor al frumuseții prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de înaltă calitate. Compania este specializată în importul, distribuția și comercializarea de produse naturale pentru sănătate, frumusețe, respectiv suplimente alimentare, ceaiuri și cosmetice naturale.

Secom® a făcut pionierat, fiind prima companie care a introdus în România multe dintre ingredientele “inovatoare” disponibile astăzi: ciuperci medicinale, colostru, glutation, 5-HTP, resveratrol, GABA, L-citrulină și prima gamă de suplimente special creată de medici pediatri pentru sănătatea copiilor – ChildLife® Essentials, dar și concepte precum cel de medicină integrativă sau extract standardizat.

Produsele Secom® sunt disponibile în peste 8000 de farmacii și magazine cu profil naturist la nivel național, pe www.secom.ro și în cele 14 magazine Secom® din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu, Timișoara, Arad și Oradea.

Despre TEALIA®

Povestea ceaiurilor TEALIA® a început în 2001 în Sri Lanka, pornind ca o afacere de familie, cu viziunea de a crea un ceai potrivit pentru toate gusturile. Astăzi, TEALIA® este un brand reprezentantiv pentru industria ceaiului din Sri Lanka, produsele fiind totodată prezente în casele consumatorilor din peste 14 țări, precum SUA, Canada, Japonia, Marea Britanie, China sau Germania. Succesul TEALIA® este o consecință firească a preocupării și efortului constant de a întâmpina nevoile diverse ale consumatorilor de ceai, oferindu-le acestora sortimente variate din ingrediente de calitate. TEALIA® are convingerea că savurarea ceaiului este o experiență cu beneficii pentru sănătatea organismului. Amestecurile inedite cu arome delicate din produsele TEALIA® revigorează simțurile și contribuie la obținerea unui echilibru între minte, trup și suflet.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.