CNDB deschide sezonul de toamnă

Centrul Național al Dansului București deschide seria evenimentelor din sezonul de toamnă (sau vară indiană, până acum) cu proiecția unor selecții din avangarda dansului și filmului românesc.

Evenimentul MIDNIGHT SPECIALS | O selecție de filme românești de arhivă (cu intrare liberă!) are loc de la ora 21.30 la Sala Stere Popescu și este prezentat în cadrul Bucharest International Dance Film Festival (BIDFF), fiind facilitat de Mediateca și Arhiva CNDB – The Resource Cube.

Duminică, 9 septembrie, CNDB găzduiește spectacolul IRIS, de Johanna Nuutinen, tot în cadrul BIDFF și totodată primul eveniment sold out din ceea ce sperăm că va fi o lungă serie!

Tot azi, dar la Cluj-Napoca, are loc vernisajul expoziției pleats of probability (pliuri ale probabilității), în care galeria Borderline Art Space din Iași propune publicului clujean o întâlnire cu pictorul de origine poloneză Gregor Eldarb și fotograful român Iosif Király. Expoziția e organizată în spațiul CNDB de la Fabrica de Pensule – adică sala RAP – între 6 și 20 septembrie.

Septembrie aduce și prima premieră a toamnei la CNDB: pe 21 septembrie, vă așteptăm la A truth, a lie and a list of possibilities, un spectacol produs de asociația Developing Art, concept Andreea Novac, coregrafiat şi interpretat de Andreea Novac, Andreea Belu şi Cristina Lilienfeld.

Vom reveni în curând cu detalii despre toate bunătățile de mai sus (și surprize pe deasupra). Până atunci vă și ne dorim o toamnă dansantă!

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.